OERsterk koken! is verschenen

OERsterk koken! is verschenen
OERsterk koken!

OERsterk koken! van Jolanda Dorenbos en drs Richard de Leth

 

Jawel, mijn eerste boek is nu echt uitgevlogen.

Dinsdag 2 april tijdens een officiële boekpresentatie te Heemskerk is het gepresenteerd. De genodigden ontvingen een gesigneerd exemplaar.
Samen met Richard de Leth heb ik met veel plezier, passie en energie dit boek samengesteld.
Uitgangspunt is met alle dagelijkse, natuurlijke voeding snel & makkelijk een smaakvolle maaltijd of gerecht op tafelzetten.
Er wordt rekening gehouden met het dagelijkse leven van nu om de principes van toen (OERtijd) toch toe te passen.

Op 17 april hebben we in Groningen het nog even dunnetjes overgedaan met een tweede boekpresentatie.

Het succes overtreft onze eigen verwachtingen, want het boek ligt voor de herdruk (2e serie) bij de drukker. Dank, dank , dank voor het vertrouwen.

Door het geven van kookworkshops wil ik jou en anderen kennis laten maken met de principes, de wijze van koken, gebruik van andere ingrediënten. Alleen dan kun je echt ervaren hoe lekker het allemaal is. Deze kookworkshops in Noordlaren (Dr) en Zwartsluis (Overijsel).

Het echte effect ervaar je door minimaal 2 weken (deels) de eet- en leefstijl van de oermens te gaan doen. In het kort: geen granen (brood, pasta, koekjes), geen peulvruchten (o.a. pinda’s en soja), geen zuivel en beperkt gebruik van de nachtschade familie (tomaten, aardappelen, aubergine, paprika en chillipepers).

En wel alle andere soorten groenten, vlees, vis, kip, wild, gevogelte en eieren, fruit, vetten als kokosolie, roomboter, ghee en olijfolie extra vierge) en noten en zaden.

Natuurlijk allemaal oerspronkelijk, op natuurlijke wijze gevoerd, gegroeid en bewogen. Dit gaat nog iets verder dan biologisch.

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen