Aan- en afmeld voorwaarden

De aanmeld en afmeldvoorwaarden

OERvitaal hanteert met betrekking tot aan- en afmelden de volgende voorwaarden:


Aanmeldingsbeleid

U kunt zich inschrijven via buttton of link op de website.
U ontvangt na aanmelding een (schriftelijke of digitale) bevestiging plus een factuur.
Bij voorkeur wordt direct via ideal het cursusgeld overgemaakt, eventueel kunt u de factuur via overs=boeking voldoen.
De inschrijving is pas definitief nadat het volledige cursusgeld (themadagen en cursus) of de geldende aanbetaling (cursussen en opleiding) is ontvangen. In alle gevallen telt de datum van ontvangst voor de volgorde van inschrijving.

Het volledige cursusgeld dient u voor aanvang van de cursus, themadag of opleiding over te maken tenzij nadrukkelijk een betaling in termijnen is overeengekomen.


Afmeldingsbeleid

Na aanmelding geldt de wettelijke bedenktijd van twee weken (14 kalenderdagen). Men kan zich binnen deze bedenktijd zonder meer afmelden. Indien er tussen aanmelding en afmelding geen scholing is genoten worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien men tussen aanmelding en afmelding scholing heeft genoten is men de kosten van desbetreffende scholing verschuldigd.


Tot vier weken (28 kalenderdagen) vóór aanvang van een cursus, themadag of opleiding is afmelding minus €25,- administratie kosten mogelijk.

Bij afmeldingen tot één week (7 kalenderdagen) vóór aanvang van een cursus, themadag of opleiding worden 50% van de opleidingskosten in rekening gebracht.

Bij afmeldingen die binnen één week (korter dan 7 kalenderdagen) voor aanvang van een cursus, themadag of opleiding plaatsvinden wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht.

Ook bij afmeldingen die na aanvang van een cursus, themadag of opleiding plaatsvinden wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht.


Doorgang

Een cursus, themadag of opleiding gaat door bij voldoende deelname. Bij onvoldoende deelname heeft OERvitaal het recht de cursus, themadag of opleiding te annuleren c.q. te verzetten naar een later moment.


Gegevens

OERvitaal gaat zorgvuldig om met de aan haar vertrekte gegevens. Lees meer...

OERvitaal heeft ook een protocol datalekken. Lees meer...